Aanpak.

Van idee naar oplossing, hoe kan Enriched helpen?

Toepassingen met Augmented, Mixed en Virtual Reality zijn relatief nieuw. Voor vele bedrijven is het onbekend terrein. Maar vergis je niet: wat vandaag nieuw is, beschouwen we morgen als mainstream. Tijd om in aanraking te komen met Enriched Reality en na te denken hoe het jouw bedrijfsprocessen en gebruikers kan ondersteunen.

WIJ INSPIREREN.

Je hebt een vaag beeld over Virtual Reality. Augmented Reality doet in de verte een belletje rinkelen, bij Mixed Reality ben je verloren. Enriched Reality, het is vaak een ver-van-jouw-bed show en je ziet niet hoe het een meerwaarde voor je bedrijf kan zijn. Dat is perfect normaal. Je begrijpt het pas wanneer je het ervaart. Daarom nodigen we jou en je team uit om kennis te maken. Tijdens onze inspiratiesessie leer je Enriched kennen, proef je van onze demo’s en test je toestellen zoals Microsoft Hololens, Oculus Rift, Lenovo Phab 2 Pro met Google Project Tango en meer. Samen ontdekken we of Enriched Reality meerwaarde kan bieden voor je organisatie. Om meteen relevant te zijn, stemmen we de sessie af op jouw bedrijfssector. Een tweetal uur, geheel vrijblijvend, inspireren we.

WAT HOUDT EEN INSPIRATIESESSIE IN?

  • Een presentatie van Enriched Reality: wat is het, welke technologieën omvat het en wat kan je ermee doen?
  • Hands-on testen van onze demo’s en materiaal.
  • Samen vrijblijvend nadenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wij conceptualiseren.

Uit onze inspiratiesessie vloeit een idee of je hebt zelf iets bedacht en zoekt advies? Dankzij jarenlang research en development kennen we de mogelijkheden en valkuilen om ideeën succesvol om te zetten naar bruikbare concepten. We nodigen je uit om dat samen met ons te doen. We organiseren een halve of een hele dag een innovatieworkshop op maat. Dankzij onze nauwe samenwerking met innovatiepartner Contribute Group, bieden we een resem technologieën en inzichten aan. Naast Enriched Reality, onthullen we de mogelijkheden van Internet of Things, Chatbots, Computer Vision, Artificial Intelligence en meer.

Voorbeelden van case studies

In de innovatieworkshops gaan we op zoek naar hoe Enriched jouw business kan boosten.
Benieuwd naar enkele cases die we reeds uitgewerkt hebben? Ga op onderzoek in ons lab.

Bekijk onze cases

WIJ PROTOTYPEN.

Onze innovatieworkshop resulteert in een concreet concept? Je hebt zelf al heel wat onderzoek en experiment verricht? Relatief snel ontwikkelt Enriched een bruikbaar prototype. We starten eenvoudig en perfectioneren waar nodig.

Door dit werkend product voor te stellen aan je team, collega’s of zelfs klanten, toon je de innovatieve kant van je organisatie en dat is vandaag een sterke troef.

Wil je graag samenwerken met Enriched?

Contacteer ons

WIJ REALISEREN.

Ons prototype overtuigt je? Dan starten we met de ontwikkeling en de implementatie van het product. Dankzij onze uitvoerige kennis en een gedreven team van developers, UX-designers, projectmanagers en testers werken we ieder project succesvol af.

Ontdek wat Enriched voor jou kan betekenen.

We garanderen dat je met een compleet frisse blik naar je bedrijf zult kijken.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK