Modular
Light Simulator VR

Hoe kan je de vele facetten van licht overbrengen op je klanten zonder ze telkens te betrekken in een showroom? Een virtuele ruimte waarin je alle spots kan visualiseren, op type, lichtintensiteit en -sterkte.

De perfecte proofcase voor Modular.

Enriched biedt productiviteit én gebruiksvriendelijkheid.

Interfaces die je gebruikers bijstaan in een effectieve omgang met jouw data, processen en procedures. We bieden ondersteuning van start tot finish: voor jou, je werknemers, klanten en andere gebruikers.

De oplossing

Jaarlijks organiseert Modular de Dealer Days voor haar distrubuteurs. In 2018 ging dat door op een speedracetrack nabij de Franse grens. Het programma van die dag stond bol van de innovatieve ‘ontdekkings’-tenten, waarbij in elke tent iets anders werd voorgelegd. Eén van die tenten gaf de distributeurs van over de hele wereld een sneak preview hoe de diensten van Modular er in 5 jaar tijd zouden uitzien. Naast een augmented reality ervaring waarbij een klant een spot in realtime en in 3D kan ontleden bouwden we ook een virtual reality ervaring waarbij een toekomstige klant van op afstand in een virtuele ruimte loopt en de spots kan bedienen op type, lichtsterkte en -intensiteit.

Lees verder

Benieuwd wat deze technologieën voor jouw business kunnen betekenen?

Wacht niet tot het te laat is

MAAK VANDAAG EEN AFSPRAAK